Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
#utrpsv

PSV sleept een punt uit het vuur bij FC Utrecht

10 februari 2019 18:23 Aangepast: 10 februari 2019 21:14

Ajax verspeelde drie punten in Almelo, voor PSV was het dus de taak om te winnen bij FC Utrecht. Maar dat lukte de Eindhovenaren niet vandaag. Na een bizarre wedstrijd eindigde de wedstrijd in 2-2.

De Eindhovenaren begonnen erg slap aan de wedstrijd en hebben zelf twee punten laten liggen. FC Utrecht daarentegen begon erg fel aan de wedstrijd.

Na een aantal mogelijkheden van de thuisploeg, maakte Sander van der Streek de 1-0. De spelers van PSV protesteerde nog dat Luuk de Jong een penalty had moeten krijgen, maar die kwam er niet. Na 38 minuten kwam de 2-0 op naam van Gryano Kerk, nadat hij het op snelheid won van Hendrix.

Op jacht

In de tweede helft was PSV constant op jacht naar doelpunten. En die kwam er ook na 58 minuten op naam van de topscorer Luuk de Jong. De uitploeg bleef maar aanvallen en creëerde een hoop kansen. Hij kwam er steeds niet, maar daar was Luuk de Jong weer. Dumfries stoomde aan de rechterkant op en gaf hem af bij de spits die daar wel raad mee wist.

Rond de 84ste minuut gleed Dumfries uit in de eigen zestien en haalde die een speler van FC Utrecht onderuit. Van Boekel ging kijken bij de VAR, maar gaf uiteindelijk geen penalty.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore