Lijstje

De beste look-a-likes van de voetbalsterren

29 januari 2019 14:50 Aangepast: 29 januari 2019 19:35

De beste voetballers van de wereld zijn allemaal bekend bij het grote publiek. Van deze sterren lopen er ook veel dubbelgangers rond op de wereld. Hieronder staan de beste look- a-likes op een rij!

10. Sergio Agüero

Engels cricket-speler Jade Dernbach heeft veel dezelfde uiterlijke kenmerken als Manchester City-aanvaller Sergio Agüero.

9. Karim Benzema

Shia LaBeouf is een Amerikaanse acteur maar zou ook Estadio Santiago Bernabéu binnen kunnen lopen als de spits van Real Madrid.

8. Lionel Messi

De 25-jarige Reza Parastesh lijkt extreem veel op de sterspeler van FC Barcelona. Hierdoor is hij zelfs een keer opgepakt omdat er te veel chaos rondom zijn persoon in het openbaar was.

7. Zlatan Ibrahimović 

Nihad Djedovic is normaal gesproken speler van het basketbal team van Bayern München maar zou ook als stand-in kunnen functioneren van de Zweed.

6. Neymar

Barry Cotter lijkt misschien als twee druppels water op Neymar, de voetbalkwaliteiten zijn, helaas voor Cotter, niet hetzelfde. Cotter speelt bij de U23 van Ipswich Town.

5. Diego Costa

José Oquendo is een baseball-speler bij St Louis Cardinals maar zou ook zomaar de tweelingbroer van Atlético Madrid spits Diego Costa kunnen zijn. 

4. Kevin De Bruyne

Mocht Prins Harry genoeg hebben van de Royal Family, zou hij altijd aan Kevin De Bruyne kunnen of die van carrière wil ruilen. Het verschil tussen de twee is lastig te zien.

3. Jamie Vardy

Mocht Jamie Vardy ooit weer eens in de cel terecht komen kan hij altijd dubbelganger Lee Chapman vragen om zijn straf uit te zitten. Verschil is nauwelijks te zien en zo kan Vardy blijven schitteren op het veld.

2. Cristiano Ronaldo

De Enschedese Mohammed Taha verdient zijn geld met het imiteren van de Portugese superster.

1. Mohamed Salah

Ahmed Bahaa zou Jürgen Klopp nog flink in de war kunnen brengen als hij een wedstrijd op Anfield zou bezoeken. Klopp zou zijn sterspeler toch niet op de tribune zetten?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore