Voetbal

Bondscoach Ronald Koeman te gast bij eerste uitzending VTBL

18 januari 2019 20:00 Aangepast: 18 januari 2019 20:32
Beeld © ANP

Bondscoach Ronald Koeman is te gast in de eerste aflevering van VTBL, het nieuwe voetbalprogramma van RTL7. Dat verklapte presentator Humberto Tan vanavond bij De Wereld Draait Door.

Koeman is al bijna een jaar de bondscoach van het Nederlands Elftal. De opvolger van Dick Advocaat trainde negen clubs voordat hij in februari 2018 een contract tot 2022 tekende bij de KNVB. De 55-jarige Zaandammer speelde 507 wedstrijden als voetballer in het betaalde voetbal. Zijn meest succesvolle tijd beleefde hij bij FC Barcelona waar hij onder andere 4x kampioen van Spanje werd en 1x de Champions League wist te winnen.

Vrije trap Ronald Koeman in Champions League-finale

VTBL

Elke zondagavond om 20.00 uur neemt Humberto met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt hij het afgelopen weekend. Naast zijn spelers uit de vaste basisopstelling, die wisselend zullen aanschuiven, zitten er ook iedere week actuele gasten bij Humberto aan tafel. Alle gasten zijn bekende gezichten uit de voetbalwereld. Analisten, oud-voetballers, actieve voetballers, journalisten, zolang het maar over volkssport nummer één gaat. Daarbovenop neemt iedere week een voetballer met een bijzonder verhaal plaats in de kleedkamer van VTBL en brengt Simon Zijlemans al het social nieuws rondom de veelbesproken voetballers en hun dagelijkse bezigheden. Vanuit de perskamer van ‘VTBL’ houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Verder blikt hij terug op de wedstrijden waar ‘VTBL’ dat speelweekend aanwezig was.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`