Transfernieuws

Ervaren trio versterkt team 'VTBL'

10 januari 2019 18:49 Aangepast: 10 januari 2019 22:20
Beeld © VTBL

In het team van VTBL zijn drie nieuwe posities ingevuld. Het NUHR-trio Peter Heerschop, Viggo Waas en Joep van Deudekom neemt vanaf 20 januari wisselend plaats aan de tafel van VTBL. Het team van VTBL bestond al uit Humberto Tan, Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Simon Zijlemans en Bart Nolles.

Viggo Waas, Joep van Deudekom en Peter Heerschop Viggo Waas, Joep van Deudekom en Peter Heerschop

Daarnaast ontvangen Heerschop, Waas en Van Deudekom iedere week een actieve voetballer in hun kleedkamer. Met het gras nog tussen de noppen en het zweet nog op het voorhoofd komen de spelers rechtstreeks van het veld naar de studio. De kleedkamer-gasten vertellen over hun bijzondere verhalen van afgelopen weekend of periode.

Heerschop, Waas en Van Deudekom brengen allemaal op hun eigen manier een dosis aan voetbalervaring mee. Zo is Waas momenteel assistent trainer en volgt hij daarnaast de KNVB-trainerscursus. Van Deudekom is auteur van diverse voetbalboeken voor kinderen en hij schreef een populair wetenschappelijk boek over voetbal: Waarom zit ik niet in Oranje. Heerschop is natuurlijk sportkenner en liefhebber nummer één van het mooiste spelletje ter wereld, VTBL.

'VTBL'

Vanaf zondag 20 januari om 20.00 uur bij RTL 7

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore