La Liga

'Madrid in puin': Real krijgt ervan langs in Spaanse pers na nieuwe domper

07 januari 2019 13:13 Aangepast: 07 januari 2019 14:43

De spelers van Real Madrid moeten het maandag in de Spaanse media flink ontgelden. Na de thuisnederlaag van zondag tegen Real Sociedad (0-2) is bij 'De Koninklijke' sprake van een crisis, zo schrijven de kranten.

"Madrid in puin", kopt Marca. "Er is sprake van een maar niet eindigende crisis, het is een nachtmerrie." Vooral in aanvallend opzicht stelt Real teleur. In achttien duels scoorde het team van trainer Santiago Solari slechts 26 keer. "We missen Cristiano'', schrijft AS. Een van de weinige lichtpuntjes bij de club: Vinicius Junior (18). De jonge aanvaller wordt aangewezen als reddingsboei voor de Madrilenen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Solari: alles zat tegen voor Real Madrid

Einde generatie

Het interview na afloop van de wedstrijd met Luka Modric toont hoe groot de crisis is, vinden de media. "We kunnen toch niet elke keer zeggen dat het ligt aan een gebrek aan concentratie'', aldus de vaak rustige en beschaafde Kroatische middenvelder.

Ook de leeftijd van de spelers van Real is maandag een thema. Het einde van een generatie, met spelers als Sergio Ramos (32 jaar), Modric (33), Marcelo (30), Karim Benzema (31) en Toni Kroos (29), is volgens Spaanse media aanstaande.

`