We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

21 mei 2012 19:42

Spelers Oranje mogen twitteren tijdens EK

Spelers Oranje mogen twitteren tijdens EK

Spelers van het Nederlands elftal mogen tijdens de Europese eindronde in Polen en Oekraïne gewoon twitteren. Bondscoach Bert van Marwijk heeft zijn spelers wel verzocht discreet met het medium om te gaan.

Ook bekende voetballers raken steeds vaker in opspraak wegens uitlatingen op Twitter. Zo kreeg Ryan Babel het vorig jaar nog aan de stok met de clubleiding van Hoffenheim 1899. De aanvaller maakt geen deel uit van de EK-selectie van Oranje. Dezelfde Babel kreeg in 2010 ook een boete vanwege een grap op twitter.

Overigens twitteren de meeste spelers van Oranje:Khalid Boulahrouz, Gregory van der Wiel, Siem de Jong, Vurnon Anita, Ron Vlaar, Wilfred Bouma, Arjen Robben, John Heitinga, Luuk de Jong, Tim Krul, Dirk Kuyt, Jeremain Lens, Adam Maher, Robin van Persie, Wesley Sneijder , Kevin Strootman en Rafael van der Vaart.

Topnieuws