We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

20 maart 2017 15:30

Journalist blijkt dief waardevol Super Bowl-shirt

Journalist blijkt dief waardevol Super Bowl-shirt

Het shirt dat Tom Brady begin vorige maand droeg tijdens de wedstrijd om de Super Bowl is eindelijk gevonden. Een journalist blijkt het tricot te hebben meegepikt uit de kleedkamer van New England Patriots in het stadion van Houston. Zelfs de FBI was ingeschakeld om het shirt van Brady op te sporen.

Brady, de gevierde quarterback van de Patriots, had zijn outfit na de winst in de verlenging op Atlanta Falcons (34-28) in zijn tas gestopt. De 39-jarige superster van de American footballcompetitie NFL kwam er even later achter dat iemand in het feestgedruis zijn slag had geslagen.

Mooi aandenken

"Jammer, want het was een mooi aandenken'', zei Brady, die voor de vijfde keer de Super Bowl won. "Ik had het graag aan mijn zieke moeder willen geven. Het zal vast ergens opduiken op eBay. Maar ik heb de ring, dat is het belangrijkste voor mij.''

De waarde van het shirt werd geschat op zeker een half miljoen dollar. De politie startte een onderzoek en kreeg daarbij hulp van de FBI. Het spoor leidde naar een geaccrediteerde journalist. Ook het shirt dat Brady droeg tijdens de Super Bowl van 2015 werd gevonden.

Topnieuws