24 uur van Le Mans

Rebellion met spectaculaire kleurstellingen aan de start in 24 uur Le Mans

09 juni 2019 15:07 Aangepast: 09 juni 2019 15:12

Het team van Rebellion Racing gaat volgende week met twee wel zeer bijzondere kleurstellingen deelnemen aan de 24 uur van Le Mans. De renstal heeft zondag het doek getrokken van de speciale Art Car-livery’s van haar LMP1-bolides.

Het Brits/Zwitserse team van Rebellion heeft speciaal voor de 24 uur Le Mans de samenwerking opgezocht met muziekproducent en artiest Tomyboy, die als onderdeel van zijn RocketByz-lijn twee kleurrijke livery’s heeft ontworpen voor de beide Rebellions.

De #1 Rebellion van André Lotterer, Neel Jani en Bruno Senna zal tijdens de 87e 24 uur van Le Mans te herkennen zijn aan de zwarte basiskleur met roze, gele en groene accenten. De bolide met startnummer 3 van Thomas Laurent, Gustavo Menezes en Nathanael Berthon is uitgerust met dezelfde kleuren, maar heeft in tegenstelling tot de zusterbolide een witte basiskleur.

De kunstzinnige Art Car-livery’s zijn een ware traditie van de 24 uur van Le Mans, maar het is voor het eerst dat een LMP1- team haar beide auto’s in een dergelijke bijzondere kleurstelling hult. Eerder onthulden ook Risi Competizione, JMW Motorsport en Project 1 hun speciale livery’s voor de 24 uur van Le Mans, terwijl de GTE Pro-teams van Ford en Porsche voor retrokleurstellingen hebben gekozen.

De 24 uur van Le Mans wordt op 15 en 16 juni verreden en zal in zijn geheel te zien zijn bij RTL 7.

Koen Sniekers / RTL GP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van
`