GP

Nu verkrijgbaar: RTL GP Magazine nummer 88!

07 oktober 2021 02:32 Aangepast: 07 oktober 2021 02:34

De nieuwste editie van het grootste racemagazine van Nederland telt weer 40 heerlijke verhalen en honderden fantastische foto's; goed voor eindeloos veel leesplezier.

Met natuurlijk Max Verstappen, maar ook alles over de daverende Dutch Grand Prix. Na 36 jaar was de Formule 1 eindelijk terug in Nederland en hoe? Er is een nieuwe standaard neergezet voor toekomstige organisatoren van een Grand Prix. Verder Jos Verstappen de vader achter het succes van Max, de wederopstanding van Niki Lauda op Monza na zijn crash op de Nurburgring, alles over de Tyrrell 020, de Formule 1 auto met drie levens, de reünie van Emerson Fittipaldi en zijn Copersugar in Spa en we ontrafelen het succes achter de Bentley Speed 8 op Le Mans. Ook columns van o.a. Arie Luyendyk, Nyck de Vries, Jan Lammers en Giedo van der Garde en verhalen over de Grand Prix van Nederland, de legendarische en vergeten Audi oval racer, het gouden tijdperk van BMW’s turbodraak en de bescheiden Belg Thierry Boutsen.

Dat en nóg veel meer in het grootste en mooiste racemagazine van Nederland. Mis ´m niet; nu in de winkel óf laat 'm thuisbezorgen!

Wie nu een jaarabonnement voor slechts € 35,- neemt of geeft, krijgt bovendien FORMULE EENS cadeau, een prachtig boek over het legendarische F1-seizoen 1976.

IK WIL EEN JAAR LANG RTL GP MAGAZINE VOOR € 35,- 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van