Crash

Verstappen: vreugde Hamilton respectloos en onsportief

18 juli 2021 20:24 Aangepast: 18 juli 2021 23:04
Max Verstappen

Dat Lewis Hamilton zijn overwinning vierde terwijl Max Verstappen nog in het ziekenhuis was, is 'respectloos en onsportief'. Dat schrijft Max Verstappen op sociale media. De Nederlander moest na een zware botsing met Hamilton de race verlaten en werd nagekeken in het ziekenhuis.

Hamilton kreeg een tijdstraf van 10 seconden voor het incident, waarvoor hij verantwoordelijk was. Maar dat weerhield hem er niet van de Grand Prix op het circuit van Silverstone te winnen.

Naar het ziekenhuis

Verstappen was ondertussen naar het ziekenhuis gebracht. Volgens zijn vader Jos had hij een pijnlijke schouder, veel blauwe plekken en was hij duizelig. Daarom moest een CT-scan worden gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zware crash Max Verstappen in eerste ronde Groot-Brittannië

Op sociale media schrijft Verstappen: "Gelukkig gaat het goed. Ik ben heel teleurgesteld dat ik er op deze manier uit ben gegaan. De straf die is gegeven, helpt niet en is onvoldoende voor de gevaarlijke actie van Lewis. Dat hij feest vierde terwijl ik nog in het ziekenhuis was, is respectloos en onsportief. Maar we gaan door."

Rond 23.00 uur vanavond liet Verstappen weten dat hij uit het ziekenhuis is en dat de uitslagen van de onderzoeken goed waren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hamilton over crash Verstappen: het was agressief van twee kanten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van