GP

Verstappen: De auto was onwerkelijk

04 juli 2021 16:48 Aangepast: 04 juli 2021 16:52

Max Verstappen klom met een grote glimlach uit zijn Red Bull bolide na afloop van de Grand Prix van Oostenrijk. Voor een uitzinnig menigte, voornamelijk gekleed in oranje, wist de Nederlander opnieuw vanaf pole position de race te winnen en de snelste ronde te noteren. De superlatieven van de buitenlandse pers waren gigantisch en volgens sommige moet werkgever Red Bull er zelfs over nadenken om de Red Bull Ring om te dopen tot Verstappen Ring.

Verstappen toonde zich na de race uiterst tevreden in de wetenschap dat de voorsprong in het kampioenschap opnieuw groter was geworden. “Ongelofelijk, de auto was onwerkelijk. Welke banden we ook hadden, de auto reed geweldig. Ik had dit echt niet verwacht”, aldus Verstappen. “Iedereen heeft echt perfect werk geleverd. Zowel het team als Honda hebben het geweldig gedaan.”

Verstappen was ook blij met de fans langs de baan. “Het is waanzinnig om zoveel oranje langs de baan te zien. Echt een geweldige motivatie. In de laatste ronde was er ook veel oranje rook op de baan. Dank aan de fans die hier aanwezig waren en dank voor de steun.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van