GP

RTL GP Magazine nummer 84 ligt in de winkel!

27 februari 2021 10:44 Aangepast: 27 februari 2021 10:46

Het grootste racemagazine van Nederland telt weer 40 heerlijke verhalen en fantastische foto's; goed voor eindeloos veel leesplezier.

Met natuurlijk Max Verstappen, maar o.a, ook Ayrton Senna in Zandvoort, mislukte Red Bull junioren, de krankzinnige GP van Monaco van 1996, Michel Vaillant, René Arnoux over zijn grootste crash, de missers van Arrows, Riccardo Patrese en de Williams FW13, de brute Audi S4 GTO.

Natuurlijk ook het Nederlandse succes van de Porsche 906, Jos Verstappen in Amerika, herinneringen aan Mike Parkes, Bertrand Gachot: van het podium naar de gevangenis, de BMW M1, de vergeten teamgenoot van Michael Schumacher, de laatste Zakspeed, Formule Geen, Formule Eenmalig, Emerson Fittipaldi, Alan Jones, en columns van o.a. Rinus VeeKay, Nyck de Vries, Jan Lammers en Arie Luyendyk.

Geniet elke twee maanden van de beste verhalen en de mooiste foto's. Soms onthullend, vaak uniek, altijd gevarieerd. Ook lees je in deze editie weer columns van o.a. Rinus VeeKay, Arie Luyendyk, Nyck de Vries, Kees van de Grint, Toine Hezemans en Giedo van der Garde.

Dat en nóg veel meer in het grootste en mooiste racemagazine van Nederland. Mis ´m niet; nu in de winkel óf laat 'm thuisbezorgen!

Wie nu een jaarabonnement voor slechts € 35,- neemt of geeft, krijgt bovendien FORMULE EENS cadeau, een prachtig boek over het legendarische F1-seizoen 1976.

IK WIL EEN JAAR LANG RTL GP MAGAZINE VOOR € 35,- 

RTL GP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van