Formule 1

Formule 1-races in Bahrein voor handjevol toeschouwers

07 november 2020 14:07 Aangepast: 07 november 2020 14:32

De twee Formule 1-races in Bahrein worden verreden met niet meer dan een handjevol toeschouwers. Dat maakte de organisatie van de GP van Bahrein zaterdag bekend. De wedstrijden vinden plaats op 29 november en 6 december op het Bahrain International Circuit in Sakhir.

De GP van Bahrein werd eerder dit jaar uitgesteld naar november vanwege de coronapandemie. De Formule 1 voegde zelfs nog een tweede race in het golfstaatje toe aan de kalender, die een week later op een razendsnelle alternatieve versie van het circuit in Sakhir zal worden verreden.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook

Formule 1 gebruikt unieke korte lay-out voor tweede Bahrein-race

Zorgmedewerkers

De organisatie meldt dat er een beperkt aantal tickets beschikbaar is voor beide races. Die zijn echter alleen bestemd voor "zorgmedewerkers en hun familie die een geweldige bijdrage hebben geleverd aan de strijd tegen de coronapandemie".

Na de wedstrijden in Bahrein volgt alleen nog de GP van Abu Dhabi op 13 december. De eerstvolgende Formule 1-race is volgende week zondag in Turkije op het  circuit van Istanbul, dat in 2011 voor het laatst deel uitmaakte van de F1-kalender.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore