Ace

Ecclestone (89) vader geworden van eerste zoon

02 juli 2020 14:25 Aangepast: 02 juli 2020 14:29
Ecclestone en zijn vrouw Fabiana

Voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone is voor de vierde keer vader geworden. Nadat hij eerder al drie dochters had gekregen, heeft de 89-jarige Brit deze week zijn eerste zoon, Ace, mogen verwelkomen.

Volgens Ecclestone maken zijn vrouw Fabiana (44) en zoon het goed: "Ik ben zo trots!" vertelt Ecclestone aan het Zwitserse Blick. "Het ging allemaal probleemloos. In 25 minuten was het gebeurd", voegt moeder Fabiana eraan toe.

Ecclestone heeft naast Ace nog drie andere kinderen uit eerdere huwelijken. Zijn oudste dochter Deborah (65) maakte Ecclestone eerder al opa. Met de Kroatische Slavica kreeg de voormalig F1-supremo later nog twee dochters: Tamara (36) en Petra (32).

'Niet bang voor de dood'

Overigens ligt Ecclestone niet wakker van het feit dat hij zelf al op leeftijd is: "Op mijn leeftijd ben je niet meer bang voor de dood, dan ben je gewoon dankbaar," vertelde Ecclestone in mei al tegen Blick nadat bekend was geworden dat hij opnieuw vader zou worden. "Het allerbelangrijkste is dat Fabiana en de baby het goed maken. De geboorte van mijn eerste zoon is een nieuw hoogtepunt in mijn leven."

RTL GP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van