Dutch Grand Prix

Zo moet het Formule 1-racefestival in Zandvoort eruit gaan zien

02 juni 2020 16:36 Aangepast: 02 juni 2020 16:39

De terugkeer van de Formule 1 op Circuit Zandvoort laat nog een jaartje op zich wachten, maar de organisatie achter de Grand Prix heeft vandaag alvast een tipje van de sluier opgelicht over wat de Formule 1-fans in 2021 kunnen verwachten!

De organisatie achter de Dutch Grand Prix heeft vanaf het begin al aangegeven dat het raceweekend een feest voor jong en oud moet worden, waar het niet alleen om de actie op de baan zal draaien. In een korte videoanimatie geeft de organisatie alvast een voorproefje en lijken alle ingrediënten aanwezig om het beloofde ultieme Formule 1-festival meer dan waar te kunnen maken.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook

Definitief geen Formule 1 in Zandvoort in 2020

Voor de editie van 2020 had de organisatie in Zandvoort al een aantal artiesten opgetrommeld, maar het feestje zal vanwege het coronavirus worden uitgesteld tot 2021. Mocht het publiek dan weer welkom zijn zal er naast het circuit alsnog een heus festival worden georganiseerd. Met onder andere een enorm podium, talloze attracties en stands en een heus ‘F1 Fan Village’ zullen de fans ook vermaakt worden wanneer er geen actie op de baan is.

Bekijk hieronder de beelden van wat er verwacht kan worden!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van