Formule 1

Bernie Ecclestone (89) wordt opnieuw vader

03 april 2020 08:37 Aangepast: 03 april 2020 08:42
Bernie Ecclestone met zijn vrouw Fabiana

Voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone wordt deze zomer voor de vierde keer vader. De Britse multimiljardair en zijn 45 jaar jongere vrouw Fabiana verwachten in juli hun eerste kindje samen.

Nadat hij decennialang aan het roer stond van de Formule 1 verkocht Ecclestone de koningsklasse van de autosport in 2017 aan het Amerikaanse Liberty Media. Ook na het overdragen van de scepter heeft de excentrieke sportmagnaat echter niet stilgezeten.

'Hadden genoeg tijd om te oefenen'

"Na mijn afscheid van de Formule 1 hadden we genoeg tijd om te oefenen", grapt Ecclestone tegenover het Zwitserse Blick. Samen met zijn 44-jarige echtgenote Fabiana – met wie hij in 2012 in het huwelijksbootje trad – bevestigt de Brit de zwangerschap. Ook het geslacht is al bekend: het echtpaar krijgt een zoontje die in juli ter wereld moet komen, drie maanden voordat Ecclestone 90 jaar wordt.

Voor Ecclestone wordt het zijn eerste zoon. De Brit heeft uit twee eerdere huwelijken wel al drie dochters: Deborah (65), Tamara (35) en Petra (31). De voormalig Formule 1-supremo heeft ook al vijf kleinkinderen.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook

Ecclestone heeft weinig hoop op Formule 1 in 2020

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van