Hilarische beelden

Lando Norris scheert zijn haar eraf voor het goede doel

02 april 2020 22:55 Aangepast: 02 april 2020 23:27

Lando Norris is een man van zijn woord: de Britse Formule 1-coureur van McLaren heeft zich donderdagavond live op zijn eigen Twitch-kanaal een nieuwe coupe aangemeten nadat zijn fans meer dan $10.000 Dollar hadden gedoneerd aan het goede doel.

Norris nam afgelopen weekend deel aan het Twitch Stream Aid-evenement, waarin bekende Twitch-streamers zich op het videoplatform inzetten om geld in te zamelen voor het hulpfonds van de Wereldgezondheidsorganisatie in de strijd tegen het coronavirus. Norris beloofde tijdens zijn livestream dat hij zijn haar eraf zou scheren als zijn kijkers meer dan $10.000 Dollar doneerden aan het goede doel. Die grens werd ruimschoots gepasseerd, waarna het aan Norris de beurt was om zich aan zijn belofte te houden.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook

Norris gaat kaal in strijd tegen coronavirus

'Baldo Norris'

Donderdagavond kwam Norris zijn woord na. Bewapend met een tondeuse verloste de 20-jarige Brit zich live op zijn eigen Twitch-kanaal van zijn bos haar. Dit tot grote hilariteit van zijn ruim 35.000 kijkers die de knipbeurt live aanschouwden, maar bovenal ook van de Brit zelf.

Bekijk hieronder de hilarische beelden.

Woensdagavond maakte het team van McLaren bekend dat Norris net als teamgenoot Carlos Sainz ook al een deel van zijn salaris in heeft geleverd. Vanwege de coronacrisis heeft McLaren als eerste Formule 1-renstal maatregelen moeten nemen en flink moeten snijden in de kosten.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook

McLaren stuurt personeel met verlof, coureurs leveren salaris in

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van