Formule 1

F1-team Renault onthult definitieve kleurstelling voor 2020

11 maart 2020 10:40 Aangepast: 11 maart 2020 10:47

Renault heeft vandaag haar definitieve livery voor het Formule 1-seizoen van 2020 getoond. Daarnaast maakte de Franse renstal ook bekend dat het met DP World een nieuwe titelsponsor aan zich heeft weten te binden.

Renault werkte de wintertests in Barcelona af met een geheel zwarte R.S.20. Vandaag trokken Daniel Ricciardo en Esteban Ocon in Melbourne het doek van de nieuwe kleurstelling. Net als de voorbije Jaren is de F1-bolide van Renault opnieuw gehuld in een fraaie zwart met gele livery.

Ook de logo's van DP World maken dit jaar deel uit van de livery op de nieuwe Renault. Het in Dubai gevestigde bedrijf dat zich richt op de handel- en logistiek heeft een nieuwe sponsordeal gesloten met Renault, dat dit jaar officieel als 'Renault DP World F1' door het leven zal gaan.

De nieuwe Renault R.S.20 wordt dit seizoen bestuurd door Daniel Ricciardo en Esteban Ocon. Ricciardo begint aan zijn tweede seizoen bij de Franse renstal en rijdt komend weekend in Melbourne zijn thuisrace. Ocon keert na een jaartje aan de zijlijn te hebben gestaan als Mercedes-reserve bij Renault terug op de F1-grid.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van