Formule 1

Zandvoort-update: maak een volledige ronde over het nieuwe circuit

13 februari 2020 14:13 Aangepast: 13 februari 2020 18:34

Terwijl de eerste Formule 1-auto’s voor het nieuwe seizoen al zijn gepresenteerd, komt ook het moment dat het vernieuwde Circuit Zandvoort gereed is steeds dichterbij. Hoewel er nog een hoop werk moet worden verricht op en rondom het duinencircuit, wordt het steeds duidelijker hoe spectaculair een rondje over het Nederlandse circuit in mei gaat worden voor de Formule 1-coureurs.

De werkzaamheden in Zandvoort vorderen in een dermate hoog tempo dat er elke paar dagen wel weer iets nieuws te ontdekken valt op het circuit. Zo deelden we vorige week al een video van een drone-opname, waarop de voortgang van de werkzaamheden goed te zien is.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook

In beeld: werkzaamheden Circuit Zandvoort vorderen gestaag

Deze week zijn er op YouTube nieuwe beelden verschenen van het circuit, waarop ook beter te zien is hoe een rondje Zandvoort er daadwerkelijk uit zal komen te zien. Zoals verwacht beloven vooral de vernieuwde Hugenholtzbocht en de Arie Luyendijkbocht, maar ook het vrijwel onaangepaste Scheivlak unieke bochtencombinaties te worden op de F1-kalender. Uiteindelijk zal een Formule 1-auto naar verwachting slechts iets meer dan een minuut nodig hebben om het circuit af te leggen.

Zelf een idee krijgen van een rondje Zandvoort nieuwe stijl? Geniet hieronder van de beelden!

F1 Circuit Zandvoort - Full Circuit Lap

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van