Formule 1

Verstappen toont nieuwe helm voor 2020

11 februari 2020 17:22 Aangepast: 11 februari 2020 18:45

Een dag voordat het doek van de nieuwe F1-bolide van Red Bull wordt getrokken, heeft Max Verstappen dinsdag alvast zijn nieuwe helm voor het aankomende seizoen gepresenteerd.

Net als het afgelopen jaar is de helm van Verstappen ook in 2020 weer overwegend witgekleurd. De helm is verder opnieuw te herkennen aan de bekende V-vorm aan de voorkant, terwijl ook de leeuw bovenop de helm weer deel uitmaakt van het ontwerp.

"Zoals jullie zien is de grootste verandering voor 2020 mijn nieuwe partner CarNext, die op de voor- en zijkant staat", licht Verstappen het nieuwe ontwerp toe in een video. "Verder wilde ik er niet teveel aan veranderen dit jaar, omdat de witte achtergrond me echt bevalt. Dit jaar heb ik gekozen voor nog meer wit, terwijl er ook wat meer goud te zien is. Op de bovenkant van de helm is de leeuw nu bijvoorbeeld vooral goud met een beetje rood, waar dat vorig jaar omgekeerd was. De V-vorm is er nog altijd, terwijl er ook op andere plekken wat meer gouden details zijn aangebracht."

RTL GP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van