Droomhuis

Te koop: deze villa heeft een privécircuit in de achtertuin!

09 februari 2020 16:04 Aangepast: 09 februari 2020 17:02

Acht slaapkamers, twee zwembaden, een garage die plek biedt aan twintig auto’s en je eigen circuit letterlijk op steenworpafstand: RTL GP heeft het ideale huis gevonden voor de echte petrolhead!

Aan het meer van Thonotosassa in de Amerikaanse staat Florida staat sinds kort deze luxe mansion te koop. De slaap- en badkamers in deze villa zijn niet op één hand te tellen, terwijl het optrekje ook nog eens is uitgerust met onder meer een eigen bowlingbaan, fitnessruimte, paardenstal en een luxe gastenverblijf van twee verdiepingen. De grootste eyecatcher ligt echter pal naast het in 2012 gebouwde huis, waar een heus privécircuit deel uitmaakt van de royale achtertuin.

Toegegeven, het circuit lijkt vooral geschikt als kartbaan, maar dat hoeft de pret niet te drukken. De vraagprijs van deze villa doet dat mogelijk wel: om jezelf bewoner te mogen nomen van dit stulpje dien je namelijk een slordige $17,5 miljoen op tafel te leggen.

Contact opnemen met de makelaar voor een bezichtiging, of gewoon even heerlijk wegdromen bij alle foto's? Klik dan HIER voor de link, of maak alvast een virtuele rondleiding in onderstaande video.

Rondleiding: de droomvilla van elke petrolhead

RTL GP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van