Formule 1

Zo vader, zo zoon: Robin Raikkonen maakt eerste meters in een kart

15 augustus 2019 14:11 Aangepast: 15 augustus 2019 16:53

Waar de ene coureur langs het zwembad volop aan het genieten is van de zon, is de familie Raikkonen ook tijdens de zomerstop ‘gewoon’ te vinden op een circuit. Kimi Raikkonen liet zijn zoon Robin donderdag voor het eerst kennismaken met de karts!

Raikkonen viert in oktober zijn 40e verjaardag, maar ondanks het feit dat de Fin met afstand de oudste coureur op de Formule 1-grid is denkt ‘’The Iceman’ voorlopig nog niet aan stoppen. De wereldkampioen van 2007 heeft voor volgend jaar nog een contract bij het team van Alfa Romeo, maar desondanks denkt ook Raikkonen alvast aan de toekomst…

Op het Instagram-account van Raikkonen is donderdag te zien hoe de volgende generatie in huize Raikkonen mogelijk alvast wordt klaargestoomd voor een carrière in de racerij. Raikkonens 4-jarige zoon Robin was de voorbije jaren al regelmatig aan de hand van moeder Minttu te zien in de Formule 1-paddock, maar de kleine Fin was tot dusver thuis in Zwitserland vooral te vinden op een kleine crossmotor. Inmiddels heeft Raikkonen Junior echter ook de overstap gemaakt naar vier wielen. In een serie foto’s en video’s op Instagram met ‘ACEMAN BEGINS” als veelbelovend onderschrift is te zien hoe de 4-jarige Robin z’n eerste rondjes rijdt in een kart.

View this post on Instagram

ACEMAN BEGINS.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

View this post on Instagram

I got it from my daddy💪🏼🏁 #ace

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on

RTL GP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van