Formule 1

Williams verlengt samenwerking met titelsponsor Rokit

11 juli 2019 16:50 Aangepast: 11 juli 2019 16:59

Rokit blijft nog zeker tot en met 2023 de titelsponsor van het Formule 1-team van Williams. Het telecombedrijf heeft het lopende driejarige contract nog eens met twee jaar verlengd.

Rokit is sinds dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor van Williams, nadat Martini het aflopende sponsorcontract eind vorig jaar niet besloot te verlengen. Rokit sloot aanvankelijk een deal voor drie jaar, maar voorafgaande aan de thuisrace van Williams is donderdag bekendgemaakt dat de samenwerking is verlengd tot 2023.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

'Verrast' F1-team Haas houdt Rich Energy-logo's voorlopig op de auto

Terwijl het team van Haas haar titelsponsor lijkt kwijt te raken, zijn de berichten voor het team van Williams dus een stuk rooskleuriger. Ondanks het feit dat het team met beide auto's al het hele seizoen achteraan het veld bungelt, is Rokit erg te spreken over de samenwerking met het team dat als enige dit seizoen nog geen punten heeft weten te scoren. De nieuwe deal is een flinke boost voor het team van Williams, dat erg blij is met het vertrouwen van haar titelsponsor.

"We zijn erg blij met de verlenging van onze samenwerking met Rokit", aldus teambaas Claire Williams. "Rokit heeft zich op een uitdagend moment bij het team gevoegd en het betekent veel voor ons dat ze geloven in onze visie en ons willen helpen om ons doel te bereiken. Ik kijk ernaar uit om onze prettige samenwerking voort te zetten de komende jaren."

RTL GP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van
`