We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

21 oktober 2012 18:32

Dekker tweede op 50 vlinder in Berlijn

Inge Dekker is zondag bij de wereldbekerwedstrijden kortebaan in Berlijn als tweede geëindigd op de 50 meter vlinderslag. De Nederlandse zwemster tikte aan in een tijd van 25,98. Ze kwam hiermee tweehonderdste tekort voor de winst, die in 25,96 ging naar de Italiaanse Ilaria Bianchi. De Zweedse Louise Hansson werd derde in 26,55.

,,Ik heb mijn start verprutst'', baalde Dekker na afloop. ,,Baal hier echt van, maar gelukkig valt dit makkelijk te verbeteren. De rest van de race was wel heel goed.''

Zaterdag behaalde Dekker al een derde plaats op de 100 vlinder (57,65) en de 50 vrij (24,56). Het wereldbekercircuit verplaatst zich nu naar Azië. Dekker zal nog in actie komen in Peking, Tokio en Singapore. Volgend jaar gaat ze zich volledig richten op haar studie psychologie.

Topnieuws