Players Championship Finals

Van der Voort zeer doeltreffend tegen Noppert

27 november 2021 23:47 Aangepast: 27 november 2021 23:52
Vincent van der Voort Beeld © Getty Images

In de derde ronde van de Players Championship Finals stond er een Nederlands onderonsje op het programma tussen Vincent van der Voort en Danny Noppert. In een wedstrijd met veel breaks trok Van der Voort aan het langste eind: 10-7.

Danny Noppert mocht beginnen aan de wedstrijd en wist direct zijn eigen leg te houden. Nadat ook Van der Voort zijn eigen leg wist te houden vlogen de breaks als warme broodjes over de toonbank. In de eerste tien legs gingen maar liefst zes legs tegen de darts in. ‘The Dutch Destroyer’ wist echter in leg zes en in leg tien wel zijn eigen leg te behouden en stond daardoor op een ruime voorsprong: 7-3. 

Noppert wist zich vervolgens nog wel terug te knokken in de wedstrijd. ‘The Freeze’ wist drie legs op rij te winnen, maar stond helaas nog wel op één break achterstand: 7-6. Van der Voort was echter op tijd bij de les en wist te voorkomen dat Noppert die break wist te pakken. Het voordeel bleef daardoor aan de kant van de man uit Purmerend. Omdat Van der Voort scherp bleef bij het gooien van de dubbels kon hij de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe trekken.

Miniatuurvoorbeeld
Voor meer info:

Toernooicenter Players Championship Finals 2021

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore