Players Championship Finals

Van Gerwen te sterk voor Barney, Van der Voort door na kraker

27 november 2021 18:13 Aangepast: 27 november 2021 18:19
Beeld © Lawrence Lustig/PDC

Michael van Gerwen heeft op de Players Championship Finals opnieuw weten te winnen in een Nederlands onderonsje. 'Mighty Mike' won met 6-3 van Raymond van Barneveld. Vincent van der Voort wist na een heel spannende wedstrijd te winnen van Andy Boulton, terwijl Danny Noppert veel te sterk was voor Dimitri Van den Bergh.

Het mooiste affiche van de tweede ronde was de strijd tussen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Het duel tussen beide Nederlanders ging lang gelijk op, waarbij 'Mighty Mike' steeds een voorsprong had. Hij wist in de achtste leg opnieuw een break te plaatsen en won een leg later direct met zijn eerste pijl voor de wedstrijd. 

Van der Voort wint na thriller 

Vincent van der Voort moest in de tweede ronde af zien te rekenen met Andy Boulton. Er ontstond een duel met breaks over en weer, waar een beslissende leg uiteindelijk noodzakelijk was. 'The Dutch Destroyer' mocht beginnen en wist zijn eerste pijl voor de wedstrijd direct te benutten. 

Noppert wint overtuigend

Danny Noppert had het met zijn loting niet getroffen, want hij moest het opnemen tegen Dimitri Van den Bergh, de nummer vijf van de PDC Order of Merit. 'The Freeze' was echter veel te sterk voor de Belg en won dan ook met 6-2.

Miniatuurvoorbeeld
Voor meer info:

Toernooicenter Players Championship Finals 2021

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore