Medische verzorging

Raymond van Barneveld onwel tijdens dartstoernooi

19 maart 2021 15:34 Aangepast: 19 maart 2021 18:43
Raymond van Barneveld Beeld © ANP

Darter Raymond van Barneveld is onwel geworden tijdens het Players Championship in Milton Keynes. Het toernooi is stilgelegd nadat hij was neergevallen.

Miniatuurvoorbeeld
UPDATE:

Van Barneveld viel flauw tijdens toernooi: 'Hij zit weer met rode koontjes op zijn bed'

Van Barneveld zou tegen de vlakte zijn gegaan toen hij net klaar was met de score bijhouden van de partij tussen Jeffrey de Zwaan en Zoran Lerchbacher, schrijft NU.nl. Dat moest hij doen omdat hij de wedstrijd tegen Ryan Searle had verloren met 1-6.

'Barney' kreeg direct medische verzorging. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Van Barneveld is naar zijn hotelkamer gegaan, waar hij in de gaten wordt gehouden. 

Volgens het medisch personeel zou hij onwel zijn geworden door een te lage bloedsuikerspiegel. "Het positieve nieuws is dat het niets te maken had met zijn hart", zegt manager Ben de Kok tegen NU.nl. "Daar maakte ik me echt zorgen om."  

De wedstrijden op het toernooi zijn meteen stilgelegd. Aan het eind van de middag werd het toernooi hervat. 

Van Barneveld keerde niet heel lang geleden terug in de wereld van de darttoernooien. Eind vorig jaar maakte hij bekend de pijlen weer op te pakken. "Het is heel simpel. Ik mis het. Ik mis het verschrikkelijk", zei hij toen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Darter Van Barneveld snel klaar op UK Open

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore