Player Championship Finals

Van der Voort op Players Championship Finals te sterk voor Telnekes

27 november 2020 20:15 Aangepast: 27 november 2020 21:06
Vincent van der Voort Beeld © PDC

Vincent van der Voort heeft de tweede ronde van de Players Championship Finals gehaald. Tegen landgenoot Derk Telnekes was hij met 6-2 simpelweg te sterk. 'The Dutch Destroyer' profiteerde optimaal van de dubbels die Telnekes miste.

Vincent van der Voort begon uitstekend, want direct wist hij de openingsleg van Derk Telnekes te breaken. 'The Dutch Destroyer' strafte een gemiste dubbel voor een 160-finish genadeloos af. Ook in de volgende leg profiteerde Van der Voort van gemiste dubbels, zodat hij een 2-0 voorsprong te pakken had. De twee daaropvolgende legs gingen probleemloos naar de darter die aan de leg begonnen was, waarna in de vijfde leg Van der Voort voor een tweede keer wist te breaken.

Telnekes had het zeker nog niet opgegeven en kreeg in de daaropvolgende leg opnieuw een pijl op de dubbel. Wederom werd hij echter gemist, waarna Van der Voort weer toesloeg en nog maar één leg nodig had voor de zege. De zevende leg leek vervolgens wel eenvoudig naar Telnekes te gaan, maar wederom gaf de dubbel veel problemen. Van der Voort kreeg vervolgens drie pijlen voor de wedstrijd, maar miste die ook. Een tweede leg voor Telnekes was dan ook het gevolg, maar uiteindelijk ging de achtste leg weer naar Van der Voort en was de zege voor hem een feit.

Miniatuurvoorbeeld
Voor meer info:

Toernooicenter Players Championship Finals

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore