Premier League

Aspinall verbaast zich over uitspraken Wright: 'Hij denkt dat hij al gewonnen heeft zonder te gooien'

15 oktober 2020 14:52 Aangepast: 15 oktober 2020 16:32
Nathan Aspinall Beeld © Lawrence Lustig/PDC

Nathan Aspinall heeft met verbazing een interview van Peter Wright gelezen. De Schot is ervan overtuigd dat hij de Premier League-titel gaat winnen, maar daar wil Aspinall een stokje voor steken.

"Met mijn vorm ben ik de favoriet, zeg ik eerlijk", zei Wright tegenover de PDC. "Ik voel me heel erg goed en ik hoef niet tegen de twee beste spelers van dit moment te spelen. Dat zijn in mijn ogen Michael van Gerwen en Gerwyn Price. Dat is niet respectloos naar de anderen, maar ik heb het geluk dat zij er niet zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wright vindt zichzelf favoriet: 'Gelukkig zijn Michael en Gerwyn er niet'

Ongelijk bewijzen

"Hij denkt dat hij al gewonnen heeft voordat hij ook maar een pijl heeft gegooid", reageert Aspinall op die uitspraken. De Engelsman is de tegenstander van Wright in de halve finale van de Premier League. "Ik heb zijn interview gezien waarin hij zegt dat hij blij is dat Michael en Gerwyn er niet zijn, maar hij moet eerst langs ons. Ik ga vechten om zijn ongelijk te bewijzen."

"Hij kent me goed, Peter, en hij weet dat hij dat soort dingen niet zou moeten doen, want dat haalt alleen de sterkere Nathan naar boven. Ik ben er om hem naar huis te sturen", aldus Aspinall.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore