World Series of Darts Finals

Van der Voort niet opgewassen tegen ijzersterke Price

19 september 2020 21:54 Aangepast: 20 september 2020 01:10
Vincent van der Voort Beeld © PDC

Het is Vincent van der Voort niet gelukt de kwartfinale van de World Series of Darts Finals te bereiken. De Nederlander was niet opgewassen tegen een ijzersterke Gerwyn Price en verloor met 6-3.

Price zette direct de toon in de wedstrijd. Hij plaatste in de eerste leg een break en verzilverde die in de tweede. De Welshman bleef doorgaan, maar wist Van der Voort nog niet af te schudden. Tijdens de eerste onderbreking, na vijf legs, was de voorsprong slechts één leg.

De opdracht voor Van der Voort was bij terugkomst op het podium duidelijk. Hij moest Price twee keer breaken, maar dat zat er niet in. De Nederlander wist het Price in zijn legs niet moeilijk te maken en kreeg in de negende leg zelfs nog een break om de oren. Met een gemiddelde van ruim 102 won Price met 6-3 van Van der Voort, die een gemiddelde van 88 noteerde.

Voor Price wacht nu een duel met Nathan Aspinall in de kwartfinale van de World Series Finals. Aspinall was eerder op de avond met 6-1 te sterk voor Darius Labanauskas.

Miniatuurvoorbeeld
Voor meer info:

Toernooicenter World Series of Darts Finals 2020

RTL7 Darts

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore