BIjgelegd

Price heeft spijt van post: 'Moet na duel van social media wegblijven'

29 augustus 2020 16:47 Aangepast: 29 augustus 2020 17:20
Beeld © Lawrence Lustig/PDC

Gerwyn Price heeft zijn excuses aangeboden voor de post die de Welshman vrijdagavond na zijn nederlaag tegen Glen Durrant postte op Facebook. Dat doet hij via Twitter.

"Ik wil publiekelijk mijn excuses aanbieden aan Glen Durrant. De sterkere speler heeft gewonnen", schrijft Price, die het in de toekomst anders wil aanpakken. "Ik moet na wedstrijden een uur wegblijven van social media."

Price wijdt zijn reactie aan de hoge druk waarmee hij te maken heeft tijdens de Premier League. "Dag na dag spelen tegen de negen beste spelers van de wereld is heel intensief en dat wordt soms te veel", gaat hij verder. "Op naar vanavond en een nieuwe start." Price neemt het zaterdagavond op tegen Michael van Gerwen.

Bijgelegd

Durrant geeft via Twitter aan met Price te hebben gesproken. "De kwestie met Gerwyn is voorbij", schrijft Durrant. "We hebben gesproken en gaan weer verder. Ik heb deze week de beste tijd van mijn leven en niets zal het bederven. Ik focus me nu op Gary Anderson. Wow, het wordt er niet eenvoudiger op."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gefrustreerde Price over Durrant: 'Hij was als een olifant op het podium'

RTL7 Darts

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore