Premier League

Pijnlijk Premier League-debuut voor Wattimena: Price wint met 7-0

27 augustus 2020 21:00 Aangepast: 27 augustus 2020 22:35
Jermaine Wattimena Beeld © Lawrence Lustig/PDC

Jermaine Wattimena zal zijn debuut in de Premier League snel willen vergeten. De Nederlander, die als challenger eenmalig mocht deelnemen in het prestigieuze toernooi, verloor met 7-0 van Gerwyn Price.

Waar eerder Chris Dobey en Jeffrey de Zwaan niet wisten te winnen als ‘challenger’, was het nu de beurt aan Wattimena om te laten zien wat hij in huis heeft in een directe wedstrijd tegen Gerwyn Price. Waar voor ‘The Machine Gun’ alleen de eer op het spel stond, was het voor ‘The Iceman’ wel degelijk een belangrijke wedstrijd om te winnen. Met een zevende plaats op de ranglijst kon de man uit Wales de punten namelijk goed gebruiken.

Price was dan ook vastberaden begonnen aan de wedstrijd en stond binnen de kortste keren op een 4-0 voorsprong. Reden tot juichen was er ook voor Price, hij gooide namelijk twee hele mooie finishes van 164 en 114. 

Wattimena kwam er in deze wedstrijd simpelweg niet aan te pas en de enige mogelijkheid die hij leek te krijgen was een 110-finish. Deze ging echter niet uit en Price wist dit genadeloos af te straffen en zo was de whitewash voor de Nederlander een feit.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Wattimena: 'Ik heb nog nooit zo slecht op een podium gegooid'

Miniatuurvoorbeeld
Voor meer info:

Toernooicenter Premier League Darts 2020

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore