Loting Summer Series

Price al in tweede ronde, Van Gerwen treft O'Connor

09 juli 2020 10:25 Aangepast: 09 juli 2020 10:52
Gerwyn Price Beeld © Lawrence Lustig/PDC

De loting voor de tweede speeldag van de PDC Summer Series is bekend. Michael van Gerwen opent zijn jacht op de tweede Summer Series-titel tegen William O'Connor. Daarnaast zijn er twee Nederlandse onderonsjes in de eerste ronde.

Van Gerwen speelde eerder dit jaar op het Premier League-podium al tegen O'Connor. De Ier was toen de challenger in Dublin, maar verloor voor eigen publiek met 7-4 van de Nederlander.

Nederlandse onderonsjes

Tijdens de eerste ronde van de tweede dag van de PDC Summer Series hebben vier Nederlanders een landgenoot geloot. Jeffrey de Zwaan opent tegen Benito van de Pas, terwijl Mike van Duivenbode Jitse van der Wal tegenkomt. Verder heeft Geert Nentjes de op papier zwaarste loting. Hij treft de nummer 6 van de wereld, Nathan Aspinall. Toch zal 'The Spear' vertrouwen hebben. De Engelsman ging gisteren namelijk in de eerste ronde onderuit tegen Niels Zonneveld.

Eddie Lovely

De tweede dag van de PDC Summer Series wordt met slechts 127 spelers gespeeld. Eddie Lovely heeft zich vanwege persoonlijke redenen afgemeld voor het restant van het toernooi. Ryan Hogarth is opgeroepen als vervanger. Gerwyn Price is door de afmelding al door naar de tweede ronde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore