Darts

White over Ronaldo-foto: 'Dat deed echt pijn!'

26 juni 2020 11:28 Aangepast: 26 juni 2020 13:51

Ian White liet enkele weken geleden iedere dartfan lachen. De Engelsman imiteerde de gespierde Cristiano Ronaldo met een foto op social media. White legt uit hoe hij op dat idee kwam.

"Het was Dan Dawson die het idee aanwakkerde", vertelt White. De Engelse dartcommentator plaatste de foto van Ronaldo op Twitter met de tekst: 'als alle tourkaarthouders deze foto na zouden kunnen maken en hem tweeten met dezelfde tekst.. dat zou wat zijn'. "Dus ik dacht: 'dit is een challenge'," vertelt White.

"Ik vind dat gewoon grappig. Ik doe alles, als het maar in het redelijke is. Ik vond dat ik deze Ronaldo-imitatie gewoon moest doen", weet White nog. De nummer 10 van de wereld heeft er wel wat voor over moeten hebben. "Ik plakte elektriciteitstape over me heen, maar het doet echt pijn als je dat van je lichaam haalt!"

Doorgaan

White valt vaker op op social media. Zo zingt hij regelmatig liedje vanuit zijn busje, verstoort hij interviews bij de PDC of hij plaatst grappige foto's. "Mensen zeggen dat ik ermee door moet gaan. Ze vinden het leuk en daar doe ik het voor", aldus White.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk het hele interview:

Bellen met Ian White: 'Jonge spelers snappen niet hoe gezegend ze zijn'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore