Darts

Price grapt: 'Anderson van meest favoriete naar ergste tegenstander gegaan!'

27 mei 2020 12:42
Beeld © Lawrence Lustig/PDC

De relatie tussen Gary Anderson en Gerwyn Price is niet optimaal te noemen. De twee topspelers hebben regelmatig een onderonsje en daar baalt de Welshman van.

Price geeft toe dat Anderson zijn favoriete speler was voor hij begon met professioneel darten. "Maar hij is van meest favoriete naar ergste tegenstander gegaan!", zegt Price met een knipoog tijdens een livestream van MDA Promotions. "Het gaat wel oké tussen ons en we zeggen wel 'hallo' tegen elkaar, maar dat is het. Het is wat het is."

Tijdens de Grand Slam 2018 barstte de bom. De twee duwden elkaar zelfs op het podium. Price zou het liefst alles bijleggen met de Schot. Op de vraag met wie hij twee weken in lockdown zou willen zitten, kiest hij daarom resoluut voor Anderson. "Dan kunnen we alles in orde maken en afsluiten met een grote kus", zegt hij.

Omgang

"Ik heb geen hekel aan hem, ik stoor me alleen soms aan hoe hij is op het podium tegenover hoe ik ben. Ik ben wie ik ben. Iedereen speelt zijn eigen spel. Sommigen zijn langzamer dan anderen", aldus Price. "Het gaat er alleen om hoe je daarmee omgaat."

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Anderson en Price ergeren zich mateloos aan elkaar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore