Darts

Van Barneveld reageert op Van Gerwen-prank: 'Hij luistert hem 40 keer per uur!'

20 mei 2020 10:14 Aangepast: 20 mei 2020 10:41
Beeld © Getty Images

Raymond van Barneveld heeft gereageerd op de grap die Michael van Gerwen met hem uithaalde. De vijfvoudig wereldkampioen kon de grap wel waarderen en stuurde zijn oud-collega daadwerkelijk een video op.

Van Barneveld spreekt sinds kort tegen betaling videoboodschappen in. Ook Van Gerwen zag dat en hij besloot Van Barneveld zijn eerste opdracht te bezorgen. Hij wilde graag dat 'Barney' zou zeggen: 'Lieve Michael, je bent de beste darter van de wereld en door jou ben ik gestopt'."

"Jaco (de manager van Van Barneveld, red) stuurde dat door naar mij, dus ik dacht dat het een grap van hem was. 'Nee, hij heeft echt 75 euro betaald!', zei Jaco", lachte Van Barneveld in gesprek met Bureau Sport. "Ik kwam ook niet meer bij. En dan weet ik ook zeker dat hij (Van Gerwen, red) helemaal op de grond lag van het lachen."

"Hij doet dat soort dingen en dat kan ik enorm waarderen. Als het er één is die ik het onwijs gun, is het Michael wel", zegt Van Barneveld. Erik Dijkstra zocht nog contact met Van Gerwen. "Hij zei: 'Ik luister dat filmpje nog 40 keer per uur!'"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Van Gerwen haalt geniale grap uit met Van Barneveld: 'Lieve Michael, je bent de beste van de wereld'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore