Darts

Drukke kebabzaak zorgde voor Nederlandse zoektocht naar 'ontvoerde' Webster

04 augustus 2020 12:29 Aangepast: 13 augustus 2020 11:33
Darren Webster Beeld © PDC

Darren Webster werd elf jaren geleden gezocht door de Nederlandse politie. Zijn kamergenoot Adrian Lewis belde de politie toen de kleine darter opvallend lang wegbleef om kebab te halen.

Na een dag op de ProTour in Nuland besloten Adrian Lewis en Darren Webster wat eten te bestellen. Webster bood aan kebab te halen voor hemzelf en Lewis en ging de stad in. Het duurde echter lang voor Webster zijn eten had. "Het was zo druk, het duurde wel anderhalf uur, denk ik", vertelt Webster tegen Live Darts.

Paniek

Toen Webster eindelijk terugkwam op zijn kamer, trof hij een Lewis in paniek aan. "Wat is er met jou aan de hand?", vroeg Webster. "Ik heb de politie gebeld en ze vertelt dat je ontvoerd bent. De Nederlandse politie loopt nu over de straten om naar jou te zoeken", antwoordde Lewis.

"Ze vroegen me hoe oud je was, dus ik zei 40. Maar ik maak me erg zorgen, want hij is maar een meter groot", ging Lewis verder. Webster mocht daarna zelf de politie bellen om te vertellen dat het een groot misverstand was. "Dit vergeet ik echt nooit meer", lacht Webster. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore