Darts

Noppert uitgeschakeld op Grand Slam

11 november 2019 23:15 Aangepast: 11 november 2019 23:24
Danny Noppert

Danny Noppert zien we niet meer terug op de Grand Slam of Darts of Darts. De Fries, die vorige week nog de finale van de World Series Finals haalde, verloor van Peter Wright en zag daarna Ryan Harrington winnen van Wayne Warren, waardoor hij is uitgeschakeld.

Wright begon goed en pakte de eerste leg, maar gaf de tweede cadeau door meerdere pijlen op de dubbel te missen. Noppert pakte door en kwam op voorsprong. Wright zette daarna wat gas bij en gaf de Nederlander nauwelijks nog kansen. De Schot won de laatste vier legs en verzekerde zich van groepswinst.

Noppert kon ondanks de nederlaag nog altijd verder, maar was daarbij afhankelijk van Ryan Harrington. Hij moest verliezen van de BDO'er Wayne Warren, maar die hoop was snel vervlogen. Harrington was heer en meester en won met 5-1.

Veenstra

Ook Richard Veenstra kwam in actie. De man uit Ossenzijl was al uitgeschakeld en hoopte zijn eer te redden tegen Gabriel Clemens. De Duitser had echter geen genade met de Nederlander. Veenstra pakte nog de eerste leg, maar met een gemiddelde van ruim 110 won Clemens met 5-2 van 'Flyers'.

RTL7 Darts

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore