Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

13 september 2017 17:15

Bookmakers: Feyenoord maakt geen schijn van kans

Denk jij dat Feyenoord vanavond van Manchester City wint? Dan kun je een hoop geld verdienen. De bookmakers achter de Rotterdammers namelijk zo goed als kansloos.

Voor één ingezette euro op Feyenoord krijg je er op goksite Unibet maar liefst 9,5 terug. Andere sites hebben iets meer vertrouwen in de kampioen van Nederland, maar minder dan 8 euro wordt er niet geboden mocht Feyenoord inderdaad als winnaar van het veld stappen.

5418 dagen geleden

Hoe anders is dat bij tegenstander Manchester City. Unibet biedt 1 euro en 35 cent voor iedere ingezette euro op de Engelsen. Bij William Hill krijg je een cent meer. Het beste kun je wedden bij Stanjames of Sunbets. daar krijg je 1,40 voor iedere euro die je inzet.

ZIE OOK: Guardiola vol respect voor Feyenoord

De verhouding is natuurlijk geen verrassing. Het is 5418 dagen geleden dat Feyenoord überhaupt een wedstrijd speelde in de Champions League, terwijl Manchester City de cup met de grote oren graag eindelijke een keer wil winnen.

Lurling

De laatste doelpuntenmaker voor Feyenoord in de Champions League is Anthony Lurling. Hij denkt dat de Rotterdammers wél een kans maken. Dat denkt hij vooral omdat ze thuis spelen. 

Lurling: "Met de Kuip erachter gaan de spelers vanzelf. Het Legioen schreeuwt de spelers wel naar voren", zegt hij. En bovendien: "Vorig jaar wonnen ze ook van Manchester United, dus waarom zouden ze niet van Manchester City kunnen winnen?"

Meer op rtlnieuws.nl:
Feyenoord wil City in omschakeling pijn doen

Topnieuws