Champions League

Benzema krijgt hartverwarmende berichten op wedstrijdbal

11 maart 2022 16:12 Aangepast: 11 maart 2022 18:50
Beeld © Marca

Na zijn hattrick in de Champions League-clash met Paris Saint-Germain mocht Real Madrid-spits Karim Benzema de wedstrijdbal mee naar huis nemen. De doelpunten van de Fransman zorgden voor een explosie van vreugde in Stadion Bernabéu. Benzema kreeg respect van zijn ploeggenoten en ging met zijn hattrick een plek omhoog op de ranglijst van Real Madrid-topscorers aller tijden.

Zijn teamgenoten pakten een stift en schreven persoonlijke boodschappen op de witte vlakken van de wedstrijdbal. Alleen maar mooie woorden voor Benzema.

De Belg Eden Hazard schreef 'Ik houd van je' en Federico Valverde noteerde 'Je bent een geweldenaar', na de magische avond voor Real Madrid.

Luka Modric en Luka Jovic schreven dat zij Benzema 'de beste van de wereld' vinden. De emoties bij alle teamgenoten en stafleden waren duidelijk zichtbaar na de historische avond in Bernabéu.

Met zijn hattrick in de Champions League is Benzema bovendien de legendarische Alfredo Di Stéfano voorbijgegaan op de ranglijst van Real Madrid-topscorers aller tijden. De Fransman staat nu op nummer drie met veertien doelpunten minder dan Raúl en maar liefst 141 minder dan Cristiano Ronaldo.

Na een 1-0 nederlaag bij Paris Saint-Germain drie weken geleden en een 0-1 achterstand in de return, leek de kwartfinale ver weg voor Real. Maar Benzema liet zijn klasse zien, waardoor de comeback compleet was en de feestvreugde losbarstte in Madrid.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore