Hesdy Gerges

Verhoeven woest tijdens persconferentie: 'Ik sla je de ring door'

22 december 2019 15:02 Aangepast: 22 december 2019 15:22
Rico Verhoeven Beeld © ANP

Rico Verhoeven (30) mag dan wel nog steeds wereldkampioen zijn na het gevecht met Badr Hari (35).... De Brabander was tijdens de persconferentie na afloop nog niet voldoende afgekoeld van het gevecht.

Een opmerking van kickbokser Hesdy Gerges kon hij niet zo goed hebben. Sterker nog: zoals op de beelden hieronder ziet, was hij woest.

Hesdy Gerges stond tijdens de persconferentie op en riep “Hij was gewoon beter” naar Rico. Doelend op Badr Hari, die tot hij geblesseerd raakte er goed voor stond qua punten.

'Mond houden'

Verhoeven reageerde vervolgens furieus: "Jij moet je mond houden en gewoon je handschoenen aantrekken. Dan sla ik jou ook de hele ring door."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verhoeven na zege op geblesseerde Badr Hari: 'Ik heb twee hele grote fouten gemaakt'

Als Dennis Krauweel, de trainer van Verhoeven, daarna zegt dat er een nieuw gevecht om de wereldtitel komt, is de kampioen het daar niet mee eens.

“Dat is helemaal geen wedstrijd. Ik heb hem al twee keer verslagen”, zegt een nog steeds boze Verhoeven, die zich daarna weer richt op Gerges. "Ga in een hoekje zitten en lekker met jezelf bezig zijn. Aandachtszoeker."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Organisator: derde keer Rico tegen Badr zou kunnen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore