Sport

'Maradona had medische hulp nodig na wedstrijd Argentinië'

26 juni 2018 23:40 Aangepast: 27 juni 2018 01:39
Maradona windt zich op tijdens de wedstrijd. Beeld © AFP

De Argentijnse voetballegende Diego Maradona had medische hulp nodig na de gewonnen wedstrijd van zijn land tegen Nigeria. Sommige Argentijnse media berichten dat hij zou zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Sint Petersburg.

Tijdens de wedstrijd was Maradona geregeld te zien terwijl hij zich op de tribune opwond óf juist een dutje leek te doen. Eerst vierde hij de winnende treffer van Marcos Rojo, kort voor het eindsignaal, woest en met twee middelvingers in de lucht. Na het laatste fluitsignaal had het er veel van weg dat Maradona stomdronken was.

De spanning leek de superster te veel te zijn geworden. De oud-topvoetballer kon de tribune niet meer op eigen kracht verlaten. Beelden op internet laten zien dat hij niet meer kon lopen. Met dank aan twee bekenden wist hij met veel moeite zijn skybox te bereiken, waar hij op een stoel werd neergezet:

Sommige media berichten dat de wereldster moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de Argentijnse krant La Nación kon hij het stadion wel op eigen kracht verlaten.

Schema

Uitslagen en tussenstand

Meer op rtlnieuws.nl:
WK-special met alle cijfers en het laatste nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore