We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

22 augustus 2017 14:40

Estavana Polman terug bij handbalsters Oranje

Estavana Polman terug bij handbalsters Oranje

Voor handbalster Estavana Polman lonkt een rentree bij Oranje. Bondscoach Helle Thomsen heeft de 25-jarige Gelderse opgenomen in haar voorselectie voor een trainingsstage op Papendal en de aansluitende EK-kwalificatiewedstrijden. Polman stond dit jaar lang aan de kant omdat ze zwanger was.

De vriendin van voetballer Rafael van der Vaart beviel eind juni van een dochter, Jesslynn. Kort daarna begon ze al weer voorzichtig aan haar rentree te werken. Polman, die de laatste jaren uitgroeide tot boegbeeld van de succesvolle Nederlandse handbalploeg, behoort tot de 29 speelsters uit de voorselectie van Thomsen.

De Deense nodigt begin volgende maand 24 van hen uit voor de trainingsstage. Op basis daarvan wordt de selectie van zestien handbalsters samengesteld voor de thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland op 27 september in Eindhoven en het uitduel tegen Kosovo vier dagen later.

Topnieuws