Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

13 maart 2018 13:15

Temptations Kevin: 'Het is geen sekstape'

Temptations Kevin: 'Het is geen sekstape'

Op veel websites wordt geschreven over een sekstape van Kevin en Ex on the Beach ster Shelly. RTL Boulevard heeft gesproken met Kevin, Shelly en ook ex Megan die wordt beschuldigd van het verspreiden van de video.

Kevin en Shelly hebben vorige week in Gent een fotoshoot voor een Belgisch kledingmerk. De twee trekken zich terug in de hotelkamer waar ze een leuke avond beleven. Kevin kan het niet laten om zijn verovering vast te leggen met zijn telefoon en deelt dit in groepschats met zijn vrienden. Niet zo handig, want de beelden gaan nu het hele internet over. Maar van een sekstape is geen sprake zoals overal wordt geschreven zegt Kevin tegen RTL Boulevard. Het zijn slechts onherkenbare sexy beelden waar absoluut geen seks op te zien is. 

Kevin baalt er van dat hij in een kwaad daglicht is gebracht. Hij claimt dat Megan zijn telefoon heeft gehackt. Vanzelfsprekend hebben wij ook Megan gesproken. Zij zegt: "Ik heb nooit iets van Kevin gehackt, ik snap echt niet dat dit de ronde gaat." Megan heeft wel een verklaring waarom de beelden nu overal opduiken:"Ik ben aan deze informatie gekomen via een groepschat, want Kevin had deze toen in allemaal verschillende groepsgesprekken verstuurd en letterlijk naar al zijn vrienden, dus dan is het niet moeilijk dat dit de ronde gaat." De echte dupe van het hele verhaal is de bloedmooie Shelly.

Vlaanderen

In België is het enorm groot nieuws. "Dit is echt heel erg", zegt Shelly, "Ik laat het gewoon over mij heenkomen." Het model zegt dat zij niet wist dat Kevin beelden van haar heeft gemaakt, maar benadrukt ook dat het geen sekstape is. Ze vindt het natuurlijk niet leuk dat Kev dit heeft gedaan, maar er was ook veel alcohol in het spel. De twee hebben nog goed contact met elkaar. 

Topnieuws