Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

12 januari 2018 16:57

'Ik hoef de bak helemaal niet in'

'Ik hoef de bak helemaal niet in'

Nieuwsblad meldt deze week dat Temptation Island-verleider Alex Maas wellicht de bak in moet wegens een vechtpartij. Het slachtoffer zou daarbij twee gebroken ribben hebben opgelopen. Totale onzin, zo vertelt Alex vandaag aan RTL Boulevard.

Volgens Nieuwsblad zou een stapavondje afgelopen maart volledig uit de hand zijn gelopen vanwege een ruzie over een broodje shoarma. Alex zou samen met zijn vrienden op zoek zijn gegaan naar een shoarmatent, maar toen bleek dat alle shoarmazaken rond 02.30 al gesloten waren zou dit kwaad bloed hebben gezet bij de Temptation Island-verleider.

Alex zou volgens Nieuwsblad zijn vriend gedwongen hebben om zijn autosleutels af te geven, zodat Alex op zoek kon gaan naar een andere shoarmatent. De vriend in kwestie zou echter geweigerd hebben, waarop Alex zijn vriend op de grond zou hebben geduwd en enkele rake schoppen zou hebben uitgedeeld. De vriend zou twee gebroken ribben hebben overgehouden aan het incident. 

Volgens Nieuwsblad zou uit camerabeelden zijn gebleken dat Alex eerder die avond zich ook al agressief zou hebben gedragen. De openbare aanklager zou naar aanleiding van deze beelden en het verhaal van het slachtoffer vier maanden cel hebben geëist en een boete van 400 euro. Op 7 februari zou de rechter uitspraak doen in de omstreden zaak. 

'Het verhaal is verzonnen'

Totale onzin, aldus Alex. De Temptation Island-hunk vertelt aan RTL Boulevard dat het voorval nooit heeft plaatsgevonden. "Het hele verhaal slaat nergens op. Ik was die avond niet op stap met vrienden, maar ik had een booking van een club samen met Danyla. We sliepen letterlijk op 500 meter verderop in een hotel. Het verhaal is afkomstig van een hopeloze fan die probeert in de media te komen met een incident dat nooit heeft plaatsgevonden. Ik heb ook nooit bericht gekregen over een rechtszaak, dus het zou bizar zijn als deze überhaupt plaats zou vinden."

Alex laat aan RTL Boulevard weten dan ook flink te balen van alle geruchten die momenteel de ronde gaan over het hele voorval. "Ik distantieer me van mensen die negativiteit verspreiden over andermans rug. Ik vind het dan ook onprofessioneel dat de media dit bericht zomaar hebben overgenomen. Er is namelijk helemaal niets van waar. Voor de rest wil ik er ook niets meer over kwijt. Ik wil me focussen op de positieve dingen in het leven waar ik het op dit moment gelukkig erg druk mee heb."

Topnieuws