RTL Boulevard

Fajah Lourens deelt haar vriend met andere vrouwen

23 mei 2018 15:43

Fajah Lourens doet een boekje open over haar seksleven, haar lichaam en de eetstoornis die ze had na Expeditie Robinson. Tegen Ruud de Wild vertelt ze alle details.

Fajah zou het goed kunnen accepteren als haar vriend in de toekomst 'buiten de deur wil spelen'. "Of een man een buitenvrouw mag hebben? Als er afspraken over zijn, dan kan dat wel vind ik", zegt de gezondheidsgoeroe in de podcast van Ruud de Wild.

In gesprek met de radio-dj zegt Fajah dat ze een 'free spirit' heeft. "Ik neuk met niemand anders, maar ik wil wel graag samen blijven met mij vriend. Als hij vraagt of hij ook het met andere vrouwen mag doen, is dat dan zo heel erg? Ik ben niet zo jaloers", legt Fajah uit.

De schrijfster van 'Killerbody' geeft toe dat ze weleens spannende avontuurtjes beleeft met haar vriend. "Ik deel hem ook weleens. Met een vrouw. Ik denk niet zo erg in hokjes. Het gaat erom dat je gelukkig bent", geeft Fajah toe.

Eetstoornis

Heel erg bezig met haar lichaam is ze niet, vindt de actrice zelf. "In mijn hoofd ben ik twee uur per dag met mijn lichaam bezig. Het begon allemaal na Expeditie Robinson, ik vond mijzelf mooi omdat ik zo dun was. Ik was heel erg afgevallen. Toen ik terugkwam had ik een eetstoornis", vertelt Fajah.

"Ik heb toen echt een jaar lang van alles gegeten", geeft ze toe. "Dik werd ik niet, maar het was wel ongezond. Ik kreeg maagbacteriën en schimmels. En die bacterie was gevaarlijk, dus die moest weg. Ik moest zware antibiotica slikken, omdat ik er anders aan kon overlijden. Dat is bij mijn vader ook gebeurd."

Levensgenieter

Fajah legt uit dat ze last had van een soort 'vreetstoornis', maar dat het nu beter gaat. "Ik ben echt een levensgenieter. Ik geniet van ieder moment. In shape zijn vind ik eigenlijk helemaal niet belangrijk. Ik ben niet iemand die daarvoor een wijntje laat staan."

Ook van haar lichaam showen is Fajah niet vies, maar in de Playboy staan staat niet op haar verlanglijstje. "Ik heb het ook nooit overwogen", vertelt ze. "Ik zie de meerwaarde niet. Ik vind het niet zo belangrijk om mooi gevonden te worden. Ik vind een sixpack niet belangrijk, daarom heb ik 'm nu ook niet. Ik vind een wijntje op het terras met mijn vrienden wel belangrijk."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore