Boulevard

Sylvia Geersen werd mishandeld door gestoorde ex

16 mei 2018 11:56 Aangepast: 16 mei 2018 13:29

Sylvia Geersen doet in de nieuwe Grazia een boekje open over haar horrorhuwelijk met haar ex-liefje Rogelio Castro Martinez. Het topmodel vertelt regelmatig doodsangsten te hebben uitgestaan tijdens haar relatie met Rogelio. En nog steeds weigert de Mexicaan Syl te laten gaan..

Sylvia kon haar geluk niet op toen zij op 8 januari 2016 haar ja-woord gaf aan Rogelio. Het sprookje viel echter al snel in duigen toen Rogelio zijn duivelse kant naar boven kwam. Rog blijkt last te hebben van woedeaanvallen en reageert dit regelmatig af op zijn vrouw, zo vertelt de voormalige Holland's Next Top Model-finaliste in Grazia.

"Hij is onvoorspelbaar en kon enorme agressieve aanvallen hebben. Meestal moet het meubilair het ontzien, maar hij heeft mij ook een keer aangeraakt. We zaten in de auto en hij werd zo gek dat hij me bij mijn haren pakte en mijn hoofd tegen het dashboardkastje sloeg, terwijl hij keihard over de weg scheurde. Ik dacht: dit nooit meer."

Syl besluit haar biezen te pakken en vraagt in mei 2017 de scheiding aan.

Scheiding

Rogelio weigert echter de scheidingspapieren te tekenen. Sterker nog: via Instagram deelt hij heel wat kiekjes waarop hij doet alsof hij nog altijd samen is met Syl. "Het ene moment krijg ik mailtjes hoe precious ik ben, dan weer dreigt hij in een filmpje mijn vriend te vermoorden. Wat ik vooral creepy vind aan de filmpjes, is de rustige manier waarop hij dat zegt terwijl hij met een mes loopt. Het lijkt wel een horrorfilm."

Toch is de bloedmooie Rotterdamse vastbesloten zich er niet onder te laten krijgen. "Mijn familie is bezorgd, maar ik laat me niet bang maken", aldus een strijdlustige Sylvia.

`