Entertainment

Justin Timberlake verrast 88-jarige oma

16 mei 2018 05:39 Aangepast: 16 mei 2018 05:40

De 88-jarige vrouw, die eind maart door haar kleindochters werd verrast met kaartjes voor een concert van Justin Timberlake in Orlando, heeft nu haar grote idool ontmoet. Justin kreeg het filmpje, waarin ze vol ongeloof haar concertkaarten in ontvangst neemt, ook te zien en besloot hierop een ontmoeting te regelen met 'Nammie', zoals de kleindochters hun oma Bette Maloney noemen.

Bette en haar familie wachten in een kleedkamer op de superster, die breed glimlachend komt binnenlopen en zijn 88-jarige fan een dikke knuffel geeft. Hierop geeft zij een cadeautje aan hem voor zijn zoontje Silas, iets wat de zanger zeer waardeert. 'Nammie' vraagt daarna brutaal of Justins vrouw Jessica Biel het erg zou vinden als hij haar een kus geeft, waarop Justin lachend antwoordt: 'Nee hoor, volgens mij vindt ze dat geen enkel probleem!'

Het filmpje waarin Bette te zien is als ze de concertkaartjes cadeau krijgt is viral gegaan. Volgens Sarah en Elizabeth, haar kleindochters, vindt ze JT 'erg getalenteerd'. In 2013 ging de hoogbejaarde fan al eens naar een concert van hem en was ze nu aan het sparen voor tickets voor de nieuwe concertreeks Man In The Woods. Haar kleindochters besloten hierop hun oma te verrassen met kaarten en kregen als bonus Justin zelf erbij.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`