Entertainment

'Vader Meghan Markle niet bij bruiloft om paparazzischandaal'

15 mei 2018 00:50 Aangepast: 15 mei 2018 11:43

Meghan Markle wordt zaterdag mogelijk toch niet door haar vader naar het altaar gebracht. Volgens TMZ heeft Thomas Markle besloten niet naar het Verenigd Koninkrijk af te reizen voor de bruiloft van zijn dochter, uit schaamte voor het schandaal rondom de in scène gezette paparazzifoto's van hem.

Thomas, die al jaren geen contact meer heeft met Meghan, zou zijn dochter weggeven. Meghan koos ervoor zowel haar vader als haar moeder een belangrijke rol te geven bij de bruiloft. Haar moeder Doria Ragland brengt de laatste nacht voor de trouwerij met Meghan door en vergezelt haar zaterdag in de auto richting Windsor Castle. Mogelijk brengt Doria haar dochter nu ook naar het altaar.

Niet bevestigd

Een woordvoerder van Kensington Palace wilde geen antwoord geven op de vraag of Thomas nu wel of niet zijn dochter zaterdag naar het altaar zal begeleiden.

De Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle vragen om begrip en respect voor de vader van Meghan. Dat maakte Kensington Palace gisteravond bekend in een verklaring die volgde op de berichtgeving van TMZ.

Hartaanval

Thomas vertelde TMZ ook dat hij zes dagen geleden een hartaanval heeft gehad. Hij besloot het ziekenhuis te verlaten zodat hij het huwelijk van Harry en Meghan bij kon wonen, maar gaat dus niet omdat hij "de koninklijke familie en zijn dochter niet in verlegenheid wil brengen".

Meghans vader wordt, net als andere familieleden en naasten van de Amerikaanse, al maanden lastiggevallen door de sensatiepers. Thomas wordt afgeschilderd als een slons en baalde volgens TMZ dusdanig van dat imago dat hij een paparazzifotograaf aan foto's van hem in een internetcafé hielp. Thomas nam plaats achter een computer en zocht nieuws over zijn dochter en prins Harry op terwijl er foto's werden geschoten.

Eergisteren kwam uit dat Meghans vader wist dat hij werd gefotografeerd en dat hij geld had gekregen voor de kiekjes. Hij zou enorme spijt hebben van de actie, naar verluidt een idee van Meghans halfzus Samantha Grant.

Vader Meghan Markle diep door het stof:

 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore