Boulevard

Publiekslieveling Cemal verbannen uit Utopia

08 mei 2018 14:40

De Utopianen staan vandaag voor een moeilijke keuze: sturen ze Cemal naar huis of toch zijn vriendinnetje Romy? De Utopianen zijn het er unaniem over eens... de gedoodverfde favoriet Cemal moet per direct het terrein verlaten!

Met maar liefst 23,09% van de stemmen domineert Cemal deze week de wekelijkse populariteitspoll van Utopia. Toch is de knapperd binnen de poorten van Utopia bij lange na niet zo geliefd als in de buitenwereld. Met name Ivan ziet Cemal het liefst zo snel mogelijk de poort uitlopen.

Afgelopen maandag zorgen de stemmen van Fay, Demi en Ivan er voor dat zowel Romy als zijn liefje Romy op de schopstoel belandt.

Exit

Cemal merkt aan zichzelf dat hij geen onderdeel meer wil zijn van het bikkelharde spel dat er gespeeld wordt in het beloofde land en smeekt zijn medebewoners dan ook om hem naar huis te sturen. En daar hebben de Utopianen vandaag gehoor aan gegeven. Zowel Mehmet, Fay, Demi, Bas, Linda als Ivan heeft zijn stem gegeven aan Romy.

Romy is gebroken door het vertrek van haar vriendje. Lang hoeven de tortelduifjes het echter niet zonder elkaar doen: op 1 juni 2018 beleeft het SBS 6-programma zijn grande finale en zullen alle Utopianen weer terugkeren naar de bewoonde buitenwereld. 

`